Chili con carne
•oktober 21, 2009 • Kommentera (Redigera)Var länge sen vi åt chili con carne, så det fick bli det till middag idag. Men blev en väldigt sen middag då vi var så mätta efter pytten… Sen fick mannen ett infall att baka sockerkaka med hemlig ingrediens. Var på Rhodos på smek vecka här i september och köpte där oboy med jordgubbsmak av Nestlé: Nesquik. Trodde först inte på att det skulle bli nå bra men där hade jag fel… Sockerkakan blev väldigt ”fin” precis nästan som om man använt potatismjöl.. Och smaken var lite jordgubbsaktigt, men han var nog lite feg när han hade i det, skulle nog haft liiite till. Nästa gång blir det super!!!
Chili con carne:
Köttfärs
2 burkar vita bönor
paprika i skivor
salt, peppar, chilipeppar, kött och grillkrydda
chilisås
1 halv burk tacosås, jag använde medium
Koka ihop en kvart ca.
Och så här blev sockerkakan min man bakade. Kan ibland han också, men händer inte så ofta =).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar